Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
Umum : Strategi Usahawan Cemerlang

Strategi Usahawan Cemerlang

PDFEmail
Sejarah pernah membuktikan bahawa negara yang mempunyai ramai usahawan adalah negara yang lebih maju terutama dari segi kemajuan ekonomi dan juga sosial. Mereka memainkan peranan yang penting dalam menjana ekonomi, menyediakan frasarana serta memberi nila
strategi usahawan cemerlang
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 29.00
Salesprice with discount: RM 24.65
Harga Jualan: RM 24.65
Sales price without tax: RM 29.00
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan

Sejarah pernah membuktikan bahawa negara yang mempunyai ramai usahawan adalah negara yang lebih maju terutama dari segi kemajuan ekonomi dan juga sosial. Mereka memainkan peranan yang penting dalam menjana ekonomi, menyediakan frasarana serta memberi nilai tambah kepada sumber kekayaan negara. Tanpa mereka, sumber-sumber alam yang dimiliki oleh negara tidak dapat diterokai dan kekayaan dari negara luar tidak mampu dibawa balik ke negara sendiri.

Sehubungan dengan ini, usahawan telah diiktiraf sebagao penggerak dan juga pemangkin dalam meneroka dan menjana sumber. Mereka mampu menyediakan peluang pekerjaan, meningkatkan taraf hidup dan menambah baik kualiti kehidupan masyarakat. Sungguhpun begitu, ketahanan, kemampuan dan kelangsungan mereka berperanan di pentas yang penuh mencabar bergantung kepada kesediaan mereka untuk menerima dan menyediakan peluang latihan bagi meningkatkan kepakaran teknikal, antara perorangan dan konseptual.

Justeru, buku ini disediakan khusus bagi meningkatkan daya tahan dan kelebihan kompetitif yang sedia dimiliki oleh seseorang usahawan. Di samping itu, buku ini juga penting kepada bakal usahawan sama ada dalam kalangan mahasiswa atau bukan untuk membuat persediaan sebelum menceburkan diri dalam ekrjaya ini yang kaya dengan peluang dan juga ketidakpastian.

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

11 proven tips of nurturing top-notch adolescents
11 Proven Tips of Nu...
Harga: RM 18.00
Sekarang: RM 15.30

al-amthal dalam al-quran - golongan kafir dan ahli kitab
al-amthal dalam al-Q...
Harga: RM 19.00
Sekarang: RM 16.15

mekarnya bunga kasih
Mekarnya Bunga Kasih...
Harga: RM 25.00
Sekarang: RM 21.25

dahlia
Dahlia...
Harga: RM 10.00
Sekarang: RM 8.50