Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
Umum : Kepimpinan dan Pengurusan Pendidikan Khas

Kepimpinan dan Pengurusan Pendidikan Khas

PDFEmail
kepimpinan dan pengurusan pendidikan khas memaparkan aspek pengurusan dan pentadbiran yang sistematik dan efisyen dalam mendidik kanak-kanak istimewa di sekolah pendidikan khas
kepimpinan dan pengurusan pendidikan khas
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 14.00
Salesprice with discount: RM 11.90
Harga Jualan: RM 11.90
Sales price without tax: RM 14.00
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan

Pendidikan Khas di Malaysia adalah satu usaha yang berterusan untuk melahirkan insan yang berkemahiran, berhaluan, berupaya, beriman, berdikari, mampu merancang dan menguruskan kehidupan serta menyedari potensi diri sendiri sebagai seorang individu dan ahli masyarakat yang seimbang dan produktif selaras dengan falsafah pendidikan kebangsaan. 

Antara bab utama yang dikemukakan dalam buku ini ialah cirri-ciri murid pendidikan khas, penyelaras PPK yang efektif, dan pengurusan pendidikan khas peringkat sekolah. Penulis turut memperincikan aspek pengurusan maklumat murid, penyediaan buku panduan tugas guru, penulisan laporan projek ataupun aktiviti, dan penulisan kertas kerja program dan projek pendidikan khas.

Buku ini sesuai dimanfaatkan oleh mana-mana individu yang terlibat dalam pengurusan murid berpendidikan khas, khususnya guru pendidikan khas dan pelajar institusi pengajian tinggi yang menjurus dalam bidang tersebut. Kelahiran buku ini akan memberikan manfaat kepada semua pencinta kanak-kanak istimewa di Negara ini.

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

di ambang kasih
Di Ambang Kasih...
Harga: RM 12.00
Sekarang: RM 10.20

ahli dietetik
Ahli Dietetik...
Harga: RM 4.00
Sekarang: RM 3.40

from the written stone
From The Written Sto...
Harga: RM 8.50
Sekarang: RM 7.23

jurutera kimia
Jurutera Kimia...
Harga: RM 4.00
Sekarang: RM 3.40