Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
Umum : Benarkah Itu Kelip-kelip ?

Benarkah Itu Kelip-kelip ?

PDFEmail
Memberi Pendekatan kepada kanak-kanak tentang subjek sains melalui konsep bercerita. Siri ini juga Mampu menarik minat kanak-kanak meneroka ilmu sains melalui penerangan dan contoh-contoh mudah yang di berikan.
benarkah itu kelip-kelip
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 8.60
Salesprice with discount: RM 7.31
Harga Jualan: RM 7.31
Sales price without tax: RM 8.60
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan

Buku ini menceritakan mengenai seekor rama-rama yang sangat cantik yang sedang mencari jawapan mengenai kecantikan cahaya di pokok tersebut pada waktu malam. Namun timbu perasaan pelik dalam diri rama-rama tersebut apabila ia tidak menjumpai apa-apa yang istimewa  di pokok tersebut melainkan seekor serangga hodoh dan badan bewarna perng tua.

Rama-rama berkenaan pun berkenalan dengan serangga tersebut yang memperkenalkan diri dengan nama sang kelip. Rama-rama pun bertanyakan kepada sang kelip mengenai cahaya cantik yang dilihatnya pada waktu malam.

Alangkah terkejutnya rama-rama apabila diberitahu cahaya tersebut datangnya dari kumpulan mereka (kelip-kelip) dengan tujuan menarik pasangan pengawan dan cahaya yang terhasil merupakan tindak balas dari organ khas yang terletak di bahagian bawah badan mereka.

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

mat milah lynda - siswa alaf baharu
Mat Milah Lynda - Si...
Harga: RM 39.60
Sekarang: RM 33.66

rahsia secebis nota
Rahsia Secebis Nota...
Harga: RM 32.50
Sekarang: RM 27.63

bahasa melayu dimensi pengajaran  pembelajaran
Bahasa Melayu Dimens...
Harga: RM 45.00
Sekarang: RM 38.25

istemewa hidangan petang jilid 2
Istemewa Hidangan Pe...
Harga: RM 26.00
Sekarang: RM 22.10