Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
Tintarona : Hari Itu Sudah Berlalu

Hari Itu Sudah Berlalu

PDFEmail
Buku ini adalah komplikasi catatan sebahagian daripada pengalaman penulis sebagai wartawan Utusan Melayu selama lebih 30tahun yang telah pun disiarkan di dalam Mingguan Malaysia.
hari itu sudah berlalu
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 33.00
Salesprice with discount: RM 28.05
Harga Jualan: RM 28.05
Sales price without tax: RM 33.00
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan

Buku ini memuatkan tulisan-tulisan Zainuddin Maidin (ZAM) dalam kolum Mingguan Malaysia dari 13 September 2009 hingga 28 Mac 2010. Di samping itu dimuatkan juga tulisan-tulisan beliau yahng masih belum disiarkan. Banyak peristiwa menarik yang diceritakan kembali oleh beliau, yang kadangkala tidak disiarkan untuk tatapan umum di akhbar. Catatan-catatan ini menambahkan lagi bahan menarik untuk dibaca dalam buku ini.

Penulisan buku ini adalah berdasarkan pengalaman beliau di dunia kewartawanan selama lebih 30 tahun dengan Utusan Melayu (M) Sdn Bhd. Zam berpendapat pengalaman wartawan mempunyai nilai besar kerana ia membabitkan peristiwa-peristiwa bersejarah dan tentu menarik minat kepada para pengkaji atau peminat sejarah pada masa akan datang.

Tulisan beliau yang disiar dalam kolum Mingguan Malaysia ini telah mendapat sambutan pembaca dan ramai yang meminta supaya dibukukan. Atas permintaan ramai ini, tulisannya dibukukan dan diberi judul Hari Itu Sudah Berlalu.

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

benarkah itu kelip-kelip
Benarkah Itu Kelip-k...
Harga: RM 8.60
Sekarang: RM 7.31

sang kancil dengan buaya
Sang Kancil Dengan B...
Harga: RM 7.90
Sekarang: RM 6.72

fun start - mathematics book 2
Fun Start - Mathemat...
Harga: RM 9.30
Sekarang: RM 7.91

a farewell party for yobi
A Farewell Party for...
Harga: RM 8.80
Sekarang: RM 7.48