Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
Tintarona : Bunga-bunga Cinta

Bunga-bunga Cinta

PDFEmail
Terima kasih kerana masih ada lagi cinta itu bersemi di sini.....
bunga-bunga cinta
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 22.00
Salesprice with discount: RM 18.70
Harga Jualan: RM 18.70
Sales price without tax: RM 22.00
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan

Setelah sekian lama membawa lara di hati, berkelana jauh di kota terasing, Suludin pulang menggalas tanggungjawab yang lebih besar. Kisah cinta silamnya yang enggan bertaut dibiarkan lepas dipuput angin perubahan. Dia tega menebus kekecewaaan lalu. Suludin kembali ke tanah airĀ  dengan tekad untuk menemui jalan kehidupan yang baru. Yang tidak lagi dibumbui oleh persoalan hati dan perasaan.

Namun, kegagalan perkahwinan bekas kekasihnya Siti Sahirah membuka kembali diari cintanya yang telah sekian lama tersimpan. Suludin tidak dapat menafikan gelora kasihnya yang tersembunyi di sudut hati. Apatah lagi kehadiran kembali rasa cinta itu di saat masing-masing memerlukan. Suludin tidak mampu menolak takdir, sehingga dia sanggup membuktikan rasa cinta kali kedua itu dengan ikatan pertunangan.

Walaupun begaimanapun, tidak semudah itu Suludin dan Siti Sahirah melayari bahtera cintanya. Mereka diuji dengan pelbagai dugaan. Suludin juga punya kisah silamnya di luar negara, manakala Siti Sahirah dihimpit oleh desakan bekas suaminya yang masih dahagakan cinta Siti Sahirah. Akhirnya mereka terpaksa membuat keputusan di luar dugaan.

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

lets make pineapple jam
Let's Make Pineapple...
Harga: RM 4.00
Sekarang: RM 3.40

earthlings are smart
Earthlings are Smart...
Harga: RM 8.80
Sekarang: RM 7.48

lara natasya
Lara Natasya...
Harga: RM 18.00
Sekarang: RM 15.30

petua kecantikan daripada dato sarimah ahmad
Petua Kecantikan Dar...
Harga: RM 45.00
Sekarang: RM 38.25