Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
Resipi : Rujukan Lengkap Komsas Tkt. 4 - Azfa Hanani

Rujukan Lengkap Komsas Tkt. 4 - Azfa Hanani

PDFEmail
Buku ini merupakan komponen sastera dalam mata pelajaran Bahasa Malaysia ini menyediakan nota rujukan dan latihan untuk keperluan pelajar dengan selengkapnya dalam bentuk yang cukup komprehensif, mantap dan sistematik.
rujukan lengkap komsas tkt. 4 - azfa hanani
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 5.00
Salesprice with discount: RM 4.25
Harga Jualan: RM 4.25
Sales price without tax: RM 5.00
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan

Buku rujukan komsas Azfa Hanani ini mengisahkan tentang kehidupan seorang remaja yatim piatu yang berusia 17tahun bernama Azfa Hanani yang telah terselamat dalam kemalangan yang meragut nyawa kedua ibu-bapanya. Ekoran itu dia telah dibesarkan oleh ibu bapa saudaranya dalam keluarga yang serba kekurangan.

Oleh kerana tidak mahu terus menyusahkan keluarga bapa saudaranya, Azfa Hanani telah menerima tawaran yang diberikan untuk menyamar sebagai Tengku Murni yang merupakan anak bongsu dalam keluarga berada. Kehidupan sebagai Tengku Murni memang sangat bertuah.

Namun, Azfa Hanani telah dimaki dan dihalau keluar dari rumah setelah berlakunya sedikit pertengkaran. Akhirnya Azfa Hanani telah diterima oleh keluarga tersebut sebagai Azfa Hanani dan bukannya Tengku Murni setelah Datin Maziah mengetahui bahawasanya Azfa Hanani merupakan anak kepada pasangan yang terlibat dalam kemalangan 16 tahun lalu.

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

kek  puding
Kek & Puding...
Harga: RM 36.00
Sekarang: RM 30.60

seni lipatan hantaran
Seni Lipatan Hantara...
Harga: RM 38.90
Sekarang: RM 33.07

financial accounting cover -new sample
UNDERSTANDING FINANC...
Harga: RM 25.00
Sekarang: RM 21.25

psikologi pembelajaran
Psikologi Pembelajar...
Harga: RM 40.00
Sekarang: RM 34.00