Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
Resipi : Mahathir Bukan Kawan Saya

Mahathir Bukan Kawan Saya

PDFEmail
"Mahathir bukan kawan saya" Karya terkini Tan Sri Zainuddin Maidin. Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan buku ini dipasaran sekarang dengan harga RM25.00. Diskaun menarik menanti anda.!!!!
untitled2
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 25.00
Salesprice with discount: RM 21.25
Harga Jualan: RM 21.25
Sales price without tax: RM 25.00
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan

Buku Mahathir bukan kawan saya (Edaran Utusan) memaparkan pengalaman Zainuddin Maidin, Tokoh Wartawan Negara yang menarik mengenai dirinya dan perkembangan sosial serta politik yang telah beliau lalui. Buku ini turut memaparkan pengalaman Zam berinteraksi dengan Dr. Mahathir ketika beliau sebagai doktor di Alor Setar dan juga ketika menjadi Menteri Pelajaran, Perdana Menteri dan sesudah bersara.

Walaupun Zam menganggap Dr. Mahathir bukan kawannya, tetapi orang ramai dan juga media sosial sering merujuk Zam sebagai kawan Dr. Mahathir. Dr. Mahathir sendiri menanggap Zam sebagai  kawan, tetapi “ada kalanya, tidak menyenangkan.” Anda akan dapat membuat hukuman sendiri setelah membaca buku ini sama ada Zam kawan atau bukan kawan Dr. Mahathir.

 

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan buku ini dipasaran sekarang dengan harga RM25.00. Diskaun menarik menanti anda.

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

masakan bunga-bungaan
Masakan Bunga-Bungaa...
Harga: RM 25.00
Sekarang: RM 21.25

menangani displin di sekolah
Menangani Displin Di...
Harga: RM 19.50
Sekarang: RM 16.58

ajal
AJAL...
Harga: RM 23.40
Sekarang: RM 19.89

financial accounting cover -new sample
UNDERSTANDING FINANC...
Harga: RM 25.00
Sekarang: RM 21.25