Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
Resipi : Hipertensi

Hipertensi

PDFEmail
Buku masakan Hipertensi ini merupakan buku panduan yang memperkenalkan cara baru di samping ianya mudah untuk digunakan dan memastikan kita mengamalkan pemakanan dan kehidupan yang sihat.
hipertensi
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 48.00
Salesprice with discount: RM 40.80
Harga Jualan: RM 40.80
Sales price without tax: RM 48.00
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan

 

60 resipi enak dan mudah disediakan. Tip mudah untuk mengawal tahap kolesterol anda dan kekal sihat. Strategi merancang hidangan yang membantu serta mengandungi maklumat terkini tentang bahan-bahan mencegah penyakit yang kuat.

Buku ini juga padat dengan resipi rendah lemak dan rendah kalori yang berperisa dan buku masakan baharu ini menanamkan keseronokan mengamalkan pemakanan teratur untuk hidup secara sihat. Keseluruhan buku ini dirancang untuk memudahkan anda mengawal hipetensi.

Kumpulan resipi ini juga disusun dengan cara mudah dan dibahagikan mengikut kiraan lemak dan sodium. Antara pilihan yang boleh didapati dalam buku ini ialah salad ketam, daun arugula & avocado dan lain-lain hidangan yang diilhamkan secara khusus untuk membantu anda mengurangkan berat badan, mencapai sasaran nutrisi, dan mengawal tekanan darah anda.

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

kek popular
Kek Popular...
Harga: RM 30.00
Sekarang: RM 25.50

melayu menjadi minoriti dalam majoriti
Melayu Menjadi Minor...
Harga: RM 23.00
Sekarang: RM 19.55

rujukan lengkap komsas tkt. 4 - melunas rindu
Rujukan Lengkap Koms...
Harga: RM 5.50
Sekarang: RM 4.68

ahli bioteknologi
Ahli Bioteknologi...
Harga: RM 4.00
Sekarang: RM 3.40