Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
Resipi : Diabetes

Diabetes

PDFEmail
Diabetes buku masakan ini merupakan panduan mudah yang boleh digunakan dan diamalkan untuk mengamalan pemakanan dan gaya hidup sihat.
diabetes
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 48.00
Salesprice with discount: RM 40.80
Harga Jualan: RM 40.80
Sales price without tax: RM 48.00
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan

 

60 resipi enak dan mudah disediakan. Tip mudah untuk mengawal gula dalam darah anda dan kekal sihat. Strategi merancang hidangan yang membantu serta mengandungi maklumat terkini tentang bahan-bahan mencegah penyakit yang berkesan.

Buku ini juga padat dengan resipi rendah lemak dan rendah kalori yang lazat dan buku masakan baharu ini mengembalikan keseronokan mengamalkan pemakanan teratur untuk hidup secara sihat. Keseluruhan buku ini dirancang untuk memudahkan anda mengawal pengambilan karbohidrat anda.

Kumpulan resipi ini juga disusun dengan cara mudah dan dibahagikan mengikut kiraan karbohidrat dan juga menyertakan senarai tukaran diabetes. Pada setiap muka surat buku ini pula, anda akan dapat membaca kiraan karbohidrat sepantas lalu-kunci mudah kepada system baharu yang berkuasa untuk mencipta menu yang memuaskan dan mengayakan kehidupan.

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

mari membaca - buku aktiviti pengukuhan  pengayaan
Mari Membaca - Buku ...
Harga: RM 5.50
Sekarang: RM 4.68

getaran jiwa
Getaran Jiwa...
Harga: RM 26.00
Sekarang: RM 22.10

yb oh yb - antara peranan dan tanggungjawab
YB oh YB ! Antara Pe...
Harga: RM 28.50
Sekarang: RM 24.23

membina perniagaan taska tadika dan pusat jagaan
Membina Perniagaan T...
Harga: RM 22.00
Sekarang: RM 18.70