Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
Pendidikan : Variasi Jem

Variasi Jem

PDFEmail
Variasi Jem berasaskan buah-buahan tanpa bahan pengawet tiruan.
variasi jem
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 16.50
Salesprice with discount: RM 14.03
Harga Jualan: RM 14.03
Sales price without tax: RM 16.50
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan

Jem, perisa sapuan yang biasanya dimakan bersama roti, kek atau biskut. Rasanya yang menarik menambahkan lagi kelazatan makanan yang dimakan bersama-sama dengannya

Terdapat pelbagai pilihan jem berasaskan buah-buahan dijual dikedai-kedai atau pasaraya pada masa kini. Namun minda kreatif dan cita rasa merangsang penulis untuk cuba menginovasikan resipi sedia ada dan menambahkan lagi pilihan jem.

Apabila tiba musim buah-buahan maka terlihatlah longgokan buah pelbagai jenis di sana sini. Bagi mereka yang memiliki dusun buah-buahan apatah lagi, banyaknya hingga tidak termakan. Hendak dibuang atau dibiarkan sahaja, sayang. Alternatifnya, buah-buahan berkenaan boleh dijadikan jem supaya ia tahan lama.

Berbeza daripada jem yang sedia terdapat dalam pasaran, jem buatan sendiri sudah tentu tidak menggunakan bahan pengawet tiruan. Pelbagai jenis jem buah-buahan juga boleh dihasilkan mengikut cita rasa masing-masing.

Kebanyakan buah sesuai dibuat jem. Dalam buku ini, penulis dapat mengumpulkan beberapa resipi jem buah yang telah diuji dan dihasilkan sendiri buat panduan para pembaca. Anda bolehlah mencuba resipi-resipi ini atau boleh sahaja mencuba uji dengan buah-buahan lain.

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

science upsr adap
Science UPSR ADAP...
Harga: RM 4.90
Sekarang: RM 4.17

front cover
60 Hidangan Antaraba...
Harga: RM 26.00
Sekarang: RM 22.10

magnet diri
Magnet Diri...
Harga: RM 11.00
Sekarang: RM 9.35

tun abdul razak - a personal portrait - kt
Tun Abdul Razak - A ...
Harga: RM 105.00
Sekarang: RM 89.25