Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
Pendidikan : Rujukan Lengkap Komsas Tkt. 4 - Renyah

Rujukan Lengkap Komsas Tkt. 4 - Renyah

PDFEmail
Buku ini mengenai komponen sastera dalam mata pelajaran Bahasa Malaysia ini menyediakan nota rujukan dan latihan untuk keperluan pelajar dengan selengkapnya dalam bentuk yang cukup komprehensif, mantap dan sistematik.
rujukan lengkap komsas tkt. 4 - renyah
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 6.00
Salesprice with discount: RM 5.10
Harga Jualan: RM 5.10
Sales price without tax: RM 6.00
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan

Buku rujukan komsas Renyah ini mengisahkan kehidupan ahli korporat, iaitu Datuk Dolhi. Beliau telah menubuhkan syarikat Dolhi Albert-Holding yang dijalankan secara usaha sama dengan rakan kongsinya, Albert Lee. Namun ia menjadi kerisauan tentang soal pewaris yang akan menggantikan tempatnya pasa suatu hari nanti kerana anak-anaknya tidak berminat dalam bidang perniagaan.

Akhirnya Datuk Dolhi ingin menyerahkan perniagaan tersebut kepada anaknya wahi yang merupakan anaknya kepada isteri kedua yang selama ini dirahsiakan. Oleh sebab tidak tahan dengan kerenah anak-anaknya, Datuk Dolhi terpaksa juga menceritakan mengenai Wahi kepada isteri pertamanya setelah tiba di Malaysia.

Datuk Dolhi akhirnya mengambil keputusan bersara sebagai pengarah syarikat Dolhi-Albert Holding. Anak-anak Datu Dolhi yang lain terkecuali Amera berhadapan dengan pelbagai maslah. Hanya Amera yang hidup bahagia dengan suaminya YB Wahab Yassin, timbalan menteri tugas-tugas khas.

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

k-ekonomi pemacu ekonomi di malaysia
K-Ekonomi Pemacu Eko...
Harga: RM 20.00
Sekarang: RM 17.00

buku topikal pilihan upsr - mathematics
Buku Topikal Pilihan...
Harga: RM 4.90
Sekarang: RM 4.17

kaedah analisis data penyelidikan ilmiah
Kaedah Analisis Data...
Harga: RM 15.00
Sekarang: RM 12.75

remisier
Remisier...
Harga: RM 4.00
Sekarang: RM 3.40