Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
Kamus : Mekarnya Bunga Kasih

Mekarnya Bunga Kasih

PDFEmail
"Sedang aku juga mahu menjadi sepertimu, mencipta sesuatu yang indah di masa remajaku. Aku juga ingin melihat bunga kembang mekar dan menghidu baunya yang wangi"
mekarnya bunga kasih
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 25.00
Salesprice with discount: RM 21.25
Harga Jualan: RM 21.25
Sales price without tax: RM 25.00
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan
Aduhai Papa! kenapa tidak engkau bercerita..saat jatuh cinta dengan mama ? Agar aku lebih bersedia menerima masa remajaku ? Aku tidak pasti isi hatiku saat ini. Rasa debar dan cemas. Itukah cinta ?. Kalau begitu aku pasti akan lemas dalam dakapan janji terhadap si dia, juga denganmu.
 
 
 

Haruskah aku meredah belantara rasa yang aneh ini dan meminggirkan janji yang telah kita pahat bersama papa ? janji ? Oh! janji untuk gemilangkan Tengku Moner dan menjulang nama kamu berdua. Lantas aku akan kehilangan dia ? Aduh!

 

Mampukah aku sebijakmu dan mama melestarikan kedua-dua impian ? Sedang aku juga mahu menjadi sepertimu….mencipta sesuatu yang indah di masa remajaku. Aku juga ingin melihat bunga kembang mekar dan menghidu baunya yang wangi di taman orkid itu dengan dia agar kenangan papa dan mama sentiasa hidup.

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

batu-batu di jalanan
Batu-Batu di Jalanan...
Harga: RM 16.00
Sekarang: RM 13.60

pak didi yang berani
Pak Didi Yang Berani...
Harga: RM 8.60
Sekarang: RM 7.31

wanita sebagai calon pilihan raya
Wanita Sebagai Calon...
Harga: RM 12.00
Sekarang: RM 10.20

cover depan nanyang
NANYANG...
Harga: RM 25.00
Sekarang: RM 21.25