Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
Kamus : KRONIKEL ETANOL

KRONIKEL ETANOL

PDFEmail
Novel ini telah memenangi tempat Saguhati, Sayembara Fiksyen Sains dan Teknologi UTM-Kumpulan Utusan. Karya Hafizul Osman Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan karya ini dipasaran sekarang.
kronikel
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 21.20
Salesprice with discount: RM 18.02
Harga Jualan: RM 18.02
Sales price without tax: RM 21.20
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan

Azren mengoyak baju Majmin. Dua ekor ulat diletakkan pada badan Majmin yang terdedah itu seekor lagi pada lehernya. Majmin beras geli geleman apabila ulat-ulat itu merayap.

Sambil ketawa, Azren meletakkan dua ekor lagi ulat ke atas badan Majmin. Majmin pasrah. Dia tahu nyawanya kini suda di hujung tanduk. Bila-bila masa sahaja ulat-ulat itu bakal memakan isi badannya sendiri. Dia menutup mata dan menyerahkan segala-galanya pada ilahi.

 

Aku lakukan semua ini untuk kau dan juga rakyat negara ini. Tiada bekalan gula, tiadalah penyakit. Harga petrol naik, rakyat menggunakan alternatif lain, menaiki basikal ataupun berjalan kaki. Ataupun menggunakan haiwan tunggangan semula. Barulah alam sekitar kembali kepada asal, kurangnya pencemaran, manusia pun akan bertambah sihat.

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

No image set
English Year 3 SK Ac...
Harga: RM 3.90
Sekarang: RM 3.32

jom reka - mulakan buku skrap  kad
Jom Reka - Mulakan B...
Harga: RM 29.50
Sekarang: RM 25.08

lakeside wonders
Lakeside Wonders...
Harga: RM 8.80
Sekarang: RM 7.48

aneka manisan penyeri meja hidangan
Aneka Manisan Penyer...
Harga: RM 9.50
Sekarang: RM 8.08