Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
ADAP : Kursus Kepimpinan Profesional

Kursus Kepimpinan Profesional

PDFEmail
Buku ini dicipta khusus untuk golongan profesional yang berkhidmat dalam sektor awam, swasta dan badan-badan bukan kerajaan (NGO). Kandungannya mendedahkan maklumat penting dalam bidang kepimpinan dan pengurusan organisasi mutakhir.
kursus kepimpinan profesional
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 32.70
Salesprice with discount: RM 27.80
Harga Jualan: RM 27.80
Sales price without tax: RM 32.70
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan

Buku ini dicipta khusus untuk golongan profesional yang berkhidmat dalam sektor awam, swasta dan badan-badan bukan kerajaan (NGO). Kandungannya mendedahkan maklumat penting dalam bidang kepimpinan dan pengurusan organisasi mutakhir. Menerusi kaedah pembelajaran pengalaman yang sistematik, para peserta akan dapat meningkatkan lagi pengetahuan, kemahiran memimpin dan membina kecemerlangan diri dalam organisasi.

Pelaksanaan kursus ini berasaskan sistem modular. Setiap peserta atau pembaca dibimbing secara sistematik dari modul 1 hingga ke modul 16. Setiap modul dipenuhi pula dengan aktiviti pembelajaran individu dan ebrkumpulan untuk menceriakan suasana latihan.

Buku ini berbentuk latihan komprehensif ini perlu menjadi panduan latihan untuk semua kaunselor, fasilitator, jurulatih, pegawai latihan, guru kokurikulum, dan para pelajar yang mengambil kursus dalam bidang pembangunan sumber manusia, bimbingan kaunseling dan pengurusan organisasi.

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

dia yang kusayang
Dia yang Kusayang...
Harga: RM 42.70
Sekarang: RM 36.30

bahasa inggeris adap spm
Bahasa Inggeris ADAP...
Harga: RM 4.00
Sekarang: RM 3.40

melayu menjadi minoriti dalam majoriti
Melayu Menjadi Minor...
Harga: RM 23.00
Sekarang: RM 19.55

kisah nur dan teladan buat perindu syurga jilid 2
Kisah Nur Dan Telada...
Harga: RM 8.00
Sekarang: RM 6.80