Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
ADAP : Bicara Buat Pemimpin dan Rakyat

Bicara Buat Pemimpin dan Rakyat

PDFEmail
Buku ini merupakan buku kedua himpunan artikel Dr.Mohd Asri Zainul Abidin yang ditulis semasa beliau menjawat jawatan sebagai mufti kerajaan Negeri Perlis.
bicara buat pemimpin dan rakyat
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 32.00
Salesprice with discount: RM 27.20
Harga Jualan: RM 27.20
Sales price without tax: RM 32.00
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan

Buku ini banyak menyentuh persoalan isu semasa yang berkaitan politik pemimpin dan sikap rakyat. Di samping itu, terdapat juga beberapa artikel yang terus menegas beberapa asas penting dalam pemikiran serta sikap seperti yang disentuh dalam buku Mengemudi Bahtera Perubahan Minda.

Selain banyak menyentuh tentang sikap orang politik terutama para penguasa dan juga rakyat bawahan, buku ini turut melampirak artikel-artikel sebelum dan selepas pilihanraya umum ke-12. pilihanraya tersebut dianggap paling bersejarah yang menjadi tsunami politik bagi Negara ini.

 Penulis tidak “memilih bulu” dalam membuat kritikan dan memberikan pandangan. Artikel-artikel ini juga mengajak para pembaca membetulkan pendirian dan cara fakir agar seimbang dengan prinsip kebenaran yang dipertahankan oleh Islam.

 

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

papie the magic paper
Papie, the Magic Pap...
Harga: RM 12.00
Sekarang: RM 10.20

sejarah bahasa melayu
Sejarah Bahasa Melay...
Harga: RM 15.00
Sekarang: RM 12.75

maafkan saya kakak
Maafkan Saya Kakak...
Harga: RM 7.50
Sekarang: RM 6.38

blast off  lets exlore - mars
Blast Off ! Let's Ex...
Harga: RM 9.00
Sekarang: RM 7.65