Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
Motivasi : Urut Tradisional Melayu : Warisan Opah Umi

Urut Tradisional Melayu : Warisan Opah Umi

PDFEmail
Buku ini memberi maklumat tentang kebaikkan urutan tradisional trutamanya kepada mereka yang baru lepas bersalin. selain itu, ianya turut melampirkan mandian semasa pantang, bertungku, bengkung, memakai pilis, makanan semasa pantang dan sebagainya.
urut tradisional melayu - warisan opah umi
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 29.00
Salesprice with discount: RM 24.65
Harga Jualan: RM 24.65
Sales price without tax: RM 29.00
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan

Rawatan urutan tradisional sememangnya telah menjadi satu amalan turun-temurun sejak zaman nenek moyang lagi dan amat penting terutamanya bagi wanita selepas bersalin kerana  urutan tradisional baik untuk kesihatan terutamanya dalam kalangan mereka yang sudah mencecah usia 30-an. 

Buku ini turut memberi pelbagai maklumat terutamanya manfaat melakukan urut selepas bersalin termasuklah membuang angina dalam badan sekali gus melancarkan perjalanan darah, juga menghilangkan rasa kebas dan lesu. Urutan tersebut bukan sahaja untuk memperoleh tubuh yang lebih sihat, tetapi juga menbantu ibu untuk mengekalkan tubuh yang langsing.

Urutan tradisional bukan sahaja penting untuk wanita selepas bersalin, tetapi juga diamalkan oleh wanita muda yang mengetahui kebaikkannya kerana kebaikkan urutan mampu mengesan penyakit yang berpunca daripada urat saraf, selain dapat melegakan badan selepas seharian penat bekerja yang lazimnya mampu membantu mengurangkan ketegangan.

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

budaya kerja cemerlang
Budaya Kerja Cemerla...
Harga: RM 11.00
Sekarang: RM 9.35

science upsr adap
Science UPSR ADAP...
Harga: RM 4.90
Sekarang: RM 4.17

nostalgia bonda
Nostalgia Bonda 1...
Harga: RM 34.40
Sekarang: RM 29.24

perkhidmatan kaunseling - pendekatan dalam hikmah berdakwah
Perkhidmatan Kaunsel...
Harga: RM 15.00
Sekarang: RM 12.75