Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
Motivasi : Pengantar Kerja Sosial

Pengantar Kerja Sosial

PDFEmail
Buku Pengantar Kerja Sosial ini menghuraikan pengetahuan asas berkaitan bidang sosial kepada semua golongan bagi mengetahui kepentingan profesion kerja sosial dalam pembangunan negara.
pengantar kerja sosial
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 20.00
Salesprice with discount: RM 17.00
Harga Jualan: RM 17.00
Sales price without tax: RM 20.00
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan

Kerja sosial merupakan bidang perkhidmatan professional yang semakin berkembang dan mendapat perhatian semua lapisan masyarakat. Ia diiktiraf dan mampu untuk meningkatkan kefungsian social masyarakat. Peranan profesion kerja sosial amat diperlukan kerana ia merupakan salah satu profesion yang berfungsi bertujuan mengatasi masalah yang berlaku.

 

Maka, buku Pengantar Kerja Sosial ini ditulis untuk dijadikan panduan asas kepada semua pihak yang terlibat secara langsung mahupun tidak langsung seperti ahli akademik, guru, pekerja sosial, pelajar universiti, pihak berkuasa dan juga pentadbir di Kementerian. Buku ini juga boleh dijadikan panduan dan rujukan kepada semua pihak bagi membentuk satu kapasiti perkhimatan yang berkualiti dan bermutu tinggi kepada masyarakat di Malaysia Khasnya.

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

buku topikal pilihan upsr - science
Buku Topikal Pilihan...
Harga: RM 4.90
Sekarang: RM 4.17

gajah cover
365 KISAH GAJAH SATU...
Harga: RM 63.00
Sekarang: RM 53.55

melatih atlet orang kurang upaya oku
Melatih Atlet Orang ...
Harga: RM 19.70
Sekarang: RM 16.75

cerita rakyat orang iban
Cerita Rakyat Orang ...
Harga: RM 9.00
Sekarang: RM 7.65