Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
Motivasi : Dapur Bonda

Dapur Bonda

PDFEmail
Aroma rempah ratus menaikkan selera dan membuatkan hati terpanggil untuk merasa keenakan resepi dari Dapur Bonda. Setiap hidangan pasti menyelerakan dan memberikan suatu kenangan terindah kepada setiap insan.
dapur bonda
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 29.00
Salesprice with discount: RM 24.65
Harga Jualan: RM 24.65
Sales price without tax: RM 29.00
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan

Dapur Bonda bukan sahaja memberikan ilmu asas dapur tetapi juga menyediakan panduan berguna khas untuk suri rumah yang ingin mengharmonikan dan menyemarakkan kasih sayang melalui masakan. Ia juga boleh menjadi panduan berguna kepada bakal-bakal isteri  yang ingin memikat hati suami melalui masakan dengan air tangan sendiri.

Selain itu buku ini juga mendedahkan persediaan asas memasak masakan tradisional yang diwarisi secara turun-temurun  melalui nenek moyang terdahulu. Ia juga menyediakan rujukan lengkap resipi-resipi tradisional dan proses memasak yang lebih ringkas, jelas dan mudah difahami. Ianya juga merupakan suatu formula dan peluang keemasan yang tidak patut dilepaskan oleh setiap wanita keran ia merupakan sumber aspirasi dan ruang wanita untuk menjadi lebih kreatif.

 

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

integration and transcendental functions
Integration and Tran...
Harga: RM 68.00
Sekarang: RM 57.80

lebuh raya baru kebebasan kewangan
Lebuh Raya Baru Kebe...
Harga: RM 15.00
Sekarang: RM 12.75

baik hati kepada rakan
Baik Hati Kepada Rak...
Harga: RM 7.50
Sekarang: RM 6.38

aneka kerabu pembuka selera
Aneka Kerabu Pembuka...
Harga: RM 18.80
Sekarang: RM 15.98