Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
Kanak-kanak : LILI PUTIH SREBRENICA

LILI PUTIH SREBRENICA

PDFEmail
Lili Putih Srebrenica telah memenangi Hadiah Penghanrgaan Kategori Novel Remaja, Hadiah Sastera Kumpulan Utusan 2015 (HSKU)
hsku - lili putih srebrenica
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 38.50
Salesprice with discount: RM 32.73
Harga Jualan: RM 32.73
Sales price without tax: RM 38.50
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan

11 Julai 1995, sebaik sahaja Srebrenica jatuh ke tangan tentera Serb Bosnia, sekitar 15, 000 lelaki dewasa dan kanak-kanak lelaki berusaha menyelamatkan diri dengan melarikan diri ke wilayah Tuzla. Perjalanan merbahaya ke Tuzla ini dipanggil sebagai “Jalan Hidup atau mati”. Namun, hanya kira-kira

4, 700 pelarian sahaja yang Berjaya sampai ke Tuzla antara bulan Ogos sehingga November 1995. Jadi, di manakah baki para pelarian ini? Bukankah jeneral Ratko Mladic, ketua kepada tentera Serb Bosnia telah berjanji kepada seluruh pihak dunia bahawa dia sendiri yang akan memastikan keselamatan kesemua pelarian-pelarian ini? Apakah yang sebenarnya berlaku kepada pelarian-pelarian Islam Bosnia yang tidak sampai ke Tuzla?

 

Di bawah bidang kuasa PBB dan ICTY, sekumpulan pakar forensik telah diamanahkan untuk menyiasat misteri ini. Darul Shariman, seorang anak muda dari Malaysia, akan merantau jauh meneruskan perjuangan, demi mencari semula penduduk hilang di Srebrenica.

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

green green grass of home
Green, Green Grass o...
Harga: RM 8.80
Sekarang: RM 7.48

bahasa inggeris pmr
Bahasa Inggeris PMR...
Harga: RM 4.00
Sekarang: RM 3.40

solat berjemaah mencapai fadilat melalui kaifiat
Solat Berjemaah Menc...
Harga: RM 16.60
Sekarang: RM 14.11

career development and unemployment problems ln malaysia
Career Development A...
Harga: RM 13.50
Sekarang: RM 11.48