Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
Kanak-kanak : Lelaki Idaman Wanita

Lelaki Idaman Wanita

PDFEmail
Buku ini menjelaskan perkara yang diidam dan dihasratkan oleh wanita terhadap lelaki pilihan wanita daripada pelbagai sudut.
lelaki idaman wanita
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 15.00
Salesprice with discount: RM 12.75
Harga Jualan: RM 12.75
Sales price without tax: RM 15.00
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan

Tidak dinafikan, ada dalam kalangan kaum lelaki agak malu untuk berbicara tentang wanita. Namun hakikatnya, lelaki amat memerlukan maklumat tentang wanita, terutamanya dalam soal memilih pasangan hidup.

       Buku ini menjelaskan apa yang diidam dan dihasratkan oleh wanita daripada lelaki pilihan melalui pelbagai sudut. Buku ini turut menjelaskan perihal wanita seperti keunikan, perwatakan, kelebihan, kelemahan, perkara yang dicari dan keperluan lelaki dalam hidup wanita. Buku ini turut menyelitkan tip kepada kaum lelaki untuk memikat gadis idaman.

       Buku yang ditulis menurut kaca mata wanita ini sangat sesuai sebagai rujukan lelaki untuk lebih mengenali wanita sebelum memilih pasangan hidup. Buku ini juga sangat sesuai dijadikan bahan bacaan oleh sesiapa sahaja untuk menyelami isi hati seorang wanita.

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

ikhlas membantu sahabat
Ikhlas Membantu Saha...
Harga: RM 7.50
Sekarang: RM 6.38

prophets and progress in islam
Prophets and Progres...
Harga: RM 18.00
Sekarang: RM 15.30

ukiran buah-buahan
Ukiran buah-buahan...
Harga: RM 28.00
Sekarang: RM 23.80

anak adalah anugerah
Anak Adalah Anugerah...
Harga: RM 16.00
Sekarang: RM 13.60