Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
Kanak-kanak : KRONIKEL ETANOL

KRONIKEL ETANOL

PDFEmail
Novel ini telah memenangi tempat Saguhati, Sayembara Fiksyen Sains dan Teknologi UTM-Kumpulan Utusan. Karya Hafizul Osman Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan karya ini dipasaran sekarang.
kronikel
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 21.20
Salesprice with discount: RM 18.02
Harga Jualan: RM 18.02
Sales price without tax: RM 21.20
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan

Azren mengoyak baju Majmin. Dua ekor ulat diletakkan pada badan Majmin yang terdedah itu seekor lagi pada lehernya. Majmin beras geli geleman apabila ulat-ulat itu merayap.

Sambil ketawa, Azren meletakkan dua ekor lagi ulat ke atas badan Majmin. Majmin pasrah. Dia tahu nyawanya kini suda di hujung tanduk. Bila-bila masa sahaja ulat-ulat itu bakal memakan isi badannya sendiri. Dia menutup mata dan menyerahkan segala-galanya pada ilahi.

 

Aku lakukan semua ini untuk kau dan juga rakyat negara ini. Tiada bekalan gula, tiadalah penyakit. Harga petrol naik, rakyat menggunakan alternatif lain, menaiki basikal ataupun berjalan kaki. Ataupun menggunakan haiwan tunggangan semula. Barulah alam sekitar kembali kepada asal, kurangnya pencemaran, manusia pun akan bertambah sihat.

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

hikayat-from the ancient malay kingdoms
Hikayat-From The Anc...
Harga: RM 60.00
Sekarang: RM 51.00

cinta secangkir derita
Cinta Secangkir Deri...
Harga: RM 18.00
Sekarang: RM 15.30

rahsia secebis nota
Rahsia Secebis Nota...
Harga: RM 32.50
Sekarang: RM 27.63

ombak sfera lotus
Ombak Sfera Lotus...
Harga: RM 15.00
Sekarang: RM 12.75