Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
Kanak-kanak : Kek Lapis Sarawak 4

Kek Lapis Sarawak 4

PDFEmail
Buku ini mengandungi 40 jenis kek lapis yang enak dan pelbagai corak. Malah jika sudah berkemahiran, anda boleh membuat pelbagai corak kek lapis mengikut kesukaan anda.
kek lapis sarawak 4
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 36.00
Salesprice with discount: RM 30.60
Harga Jualan: RM 30.60
Sales price without tax: RM 36.00
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan

Buku ini menghimpunkan 40 jenis kek lapis yang enak dan pelbagai corak. Melalui buku ini, penulis berharap dapat berkongsi resipinya dengan mereka yang berminat untuk membuat kek lapis.

Antara kek lapis yang terdapat di dalam buku ini ialah kek lapis Manjalara, kek Na O Mei, kek lapis Ikatan Kasih, kek lapis Tikar Bemban, kek lapis batang air, kek lapis ezora, kek lapis Nur Kasih, kek lapis Tasbih Cinta, kek lapis Alamaya, kek lapis Spa Q, kek lpais puncak Borneo, kek lapis Sri Sarawak, kek lapis Nilam Baiduri, kek lapis Kipas Impian.

Selain itu juga, terdapat resipi-resipi untuk membuat kek lapis Satu Malaysia, kek lapis blueberi, kek lapis blueberi coklat, kek lapis pandan chocolate rice, kek lapis pandan cheese, kek lapis oreo, kek lapis prune pandan, kek lapis lady finger, kek lapis biskut cheese, kek lapis lemon manisan, kek lapis nenas, kek lapis masam-manis 3 rasa, kek lapis snow white, kek lapis kacang berempah, kek lapis gula apong, kek lapis coklat oren, roll Puteri Sejinjang, roll layar impian, roll asmarada, roll duyung, roll impian kenyalang, roll hot fm, roll dewi permata, roll little butterfly, roll satu malaysia, roll sumpah bunian.

Panduan membuat kek lapis juga disediakan dengan cara yang mudah. Resipi di dalam buku ini dapat membantu anda menyediakan kek lapis yang enak untuk hidangan keluarga dan sahabat handai.

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

sopan  anggun
Sopan & Anggun...
Harga: RM 23.00
Sekarang: RM 19.55

gurindam kanak-kanak bertema
Gurindam Kanak-kanak...
Harga: RM 42.00
Sekarang: RM 35.70

objek 3d menggunakan sampul surat
Objek 3D menggunakan...
Harga: RM 16.00
Sekarang: RM 13.60

sang murai ingin tahu
Sang Murai Ingin Tah...
Harga: RM 6.50
Sekarang: RM 5.53