Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
Kanak-kanak : Hidangan Parti

Hidangan Parti

PDFEmail
Pelbagai dekorasi yang comel dan ceria terdapat dalam buku ini. Pastinya ia dapat membantu dalam menyediakan hidangan yang enak dan lazat. Semoga buku ini dapat memeriahkan hidangan di atas meja semasa majlis anda!
hidangan parti
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 36.00
Salesprice with discount: RM 30.60
Harga Jualan: RM 30.60
Sales price without tax: RM 36.00
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan

Anda ingin mengadakan majlis untuk anak? Ingin menjemput sahabat dan saudara mara datang ke rumah? Pening memikirkan menu yang mahu dihidangkan untuk para jemputan? Usah risau kerana penulis, Azizah Abdul Aziz, telah mempelbagaikan makanan untuk simanja serta sesuai untuk dewasa dengan bermacam-macam jenis resipi melalui buku hidangan parti.

 

Terdapat 11 kategori makanan yang boleh dicuba iaitu aiskrim, biskut, pudding, kek, pizza, muffin dan pelbagai lagi. Setiap resipi disertakan cara membuat yang mudah dan praktikal. Antara yang boleh dicuba ialah Biskut Coklat Gergasi, Aiskrim Coklat Oreo, Lapis Aiskrim berkeju, Kek Coklat Moist, Cip’s Brownies, ia pasti Nampak menarik dan kreatif serta mengujakan untuk dihidangkan di atas meja. Selamat mencuba!!!

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

conic sections and applications of integral
Conic Sections and A...
Harga: RM 39.00
Sekarang: RM 33.15

umat islam terhina kenapa
Umat Islam Terhina! ...
Harga: RM 19.00
Sekarang: RM 16.15

telah tercantum edit
Telah Tercantum Mela...
Harga: RM 18.90
Sekarang: RM 16.07

kraf bunga tekap
Kraf Bunga Tekap...
Harga: RM 24.50
Sekarang: RM 20.83