Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
Kanak-kanak : Hari Sukan Rimba

Hari Sukan Rimba

PDFEmail
Memberi Pendekatan kepada kanak-kanak tentang subjek sains melalui konsep bercerita. Siri ini juga Mampu menarik minat kanak-kanak meneroka ilmu sains melalui penerangan dan contoh-contoh mudah yang di berikan.
hari sukan rimba
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 8.60
Salesprice with discount: RM 7.31
Harga Jualan: RM 7.31
Sales price without tax: RM 8.60
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan

Buku ini menceritakan mengenai kisah Pak Belang iaitu raja di hutan. Pak Belang ingin mengadakan pertandingan sukan, tujuannya adalah untuk merapatkan hubungan anak-anak buahnya yang tinggal di dalam hutan tersebut. Namun satu masalah timbul apabila Pak Belang tidak dapat memikirkan cara yang sesuai untuk membahagikan anak-anak buahnya mengikut kategori.

Akhirnya Pak Belang pergi menemui Sang Kancil untuk mendapatkan buah fikiran. Maka, Sang Kancil pun memberikan cadangan-cadangan kepada Pak Belang dan Pak Belang mengambil keputusan untuk membahagikan anak-anak buahnya mengikut fizikal dan seperti yang dirancangkan, acara sukan yang sangat meriah telah berjaya dijalankan dalam suasana aman dan damai.

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

istimewa
Istimewa...
Harga: RM 25.00
Sekarang: RM 21.25

jangan mengelat
Jangan Mengelat !...
Harga: RM 13.00
Sekarang: RM 11.05

panduan kesihatan dan keselamatan kanak-kanak
Panduan Kesihatan da...
Harga: RM 15.00
Sekarang: RM 12.75

demam
Demam...
Harga: RM 11.50
Sekarang: RM 9.78