Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
Kanak-kanak : Biskut & Kek Singapura 2

Biskut & Kek Singapura 2

PDFEmail
biskut  kek singapura 2
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 33.00
Salesprice with discount: RM 28.05
Harga Jualan: RM 28.05
Sales price without tax: RM 33.00
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan

Memuatkan resipi biskut dan kek yang enak untuk dicuba. Ia disediakan oleh pakar masak dari Singapura yang berpengalaman. Beliau bukan saja aktif memasak tetapi juga aktif mengajar pelbagai jenis masakan sama ada di Singapura, Malaysia dan juga Brunei. Beliau mengharapkan buku ini dapat memberikan ruang kepada beliau untuk berkongsi pengalaman dengan masyarakat pembaca dan juga dapat membantu suri rumah menyediakan biskut dan kek yang enak.

Pelbagai resipi popular dipilih dan dikumpulkan dalam buku ini. Cara membuat dan memasak diterangkan dengan terperinci dan mudah dilakukan. Berserta dengan gambar berwarna, kompilasi resipi ini sesuai untuk mereka yang ingin menyediakan biskut dan kek yang enak dan berkhasiat, sama ada untuk diri sendiri dan keluarga atau sekadar sebagai hidangan harian, musim perayaan atau majlis keraian. Ia bukan sahaja enak untuk dinikmati tetapi lebih menjimatkan.

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

kuih dari singapura
Kuih Dari Singapura...
Harga: RM 25.00
Sekarang: RM 21.25

ratap rabitah
Ratap Rabitah...
Harga: RM 43.00
Sekarang: RM 36.55

makroekonomi
Makroekonomi...
Harga: RM 39.00
Sekarang: RM 33.15

selagi masih muda
Selagi Masih Muda...
Harga: RM 28.00
Sekarang: RM 23.80