Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
Kanak-kanak : Bentuk Sama Tetapi . .

Bentuk Sama Tetapi . .

PDFEmail
Memberi Pendekatan kepada kanak-kanak tentang subjek sains melalui konsep bercerita. Siri ini juga Mampu menarik minat kanak-kanak meneroka ilmu sains melalui penerangan dan contoh-contoh mudah yang di berikan.
bentuk sama tetapi
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 8.60
Salesprice with discount: RM 7.31
Harga Jualan: RM 7.31
Sales price without tax: RM 8.60
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan

Buku ini mengisahkan dua sahabat baik iaitu ular dan cacing. Mereka sering berkongsi cerita tidak kira cerita mengenai alam sekitar, kawan-kawan dan diri mereka sendiri. oleh kerana ular gemar merantau yang mempunyai banyak pengetahuan seperti kata pepatah "jauh perjalanan, luas pengalaman", maka oleh sebab itu cacing banyak menimba ilmu dari sahabatnya ular.

Walaupun bentuk mereka hampir serupa, namun mereka tidak sama. Ular telah memberitahu kepada cacing bahawa dia (ular) dari kelompok haiwan bertulang belakang, manakala cacing dari kelompok haiwan invertebrata iaitu tidak bertulang.

Dengan penjelasan dan ilmu yang telah dikongsi oleh ular, cacing telah mengetahui serba sedikit mengenai perbezaan antara dirinya dengan diri sahabatnya, ular. Walaunpun bentuk mereka hampir sama, namun mereka dalam kelompok haiwan yang berbeza.

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

extreme sports challenge
Extreme Sports Chall...
Harga: RM 19.90
Sekarang: RM 16.92

author of beauty - a poetry book
Author Of Beauty - A...
Harga: RM 19.00
Sekarang: RM 16.15

jom reka - kraf tangan untuk kanak-kanak
Jom Reka - Kraf Tang...
Harga: RM 43.00
Sekarang: RM 36.55

kasih nan agung
Kasih Nan Agung...
Harga: RM 19.00
Sekarang: RM 16.15