Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
Islam & Spiritual : Pendidikan Seksual

Pendidikan Seksual

PDFEmail
Buku pendidikan Seksual ini menberi maklumat mengenai perspektif Kurikulum, pengajaran dan tingkah laku moral terutamanya mengenai pendidikan seksual ini.
pendidikan seksual
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 16.00
Salesprice with discount: RM 13.60
Harga Jualan: RM 13.60
Sales price without tax: RM 16.00
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan

Buku ini membahaskan dan menggariskan panduan dan pendekatan pengajaran seksual daripada perspektif etika, moral, agama, falsafah dan pendidikan saians sosial. Pelbagai isu kritikal mengenai seksual dibincangkan dari segi pendekatan pedagogi dan perubahan tingkah laku kanak-kanak serta golongan remaja. Isu-isu kurikulum, guru, perkembangan murid atau remaja dikupas dalam konteks pendidikan dan prinsip-prinsip pembelajaran konstruktif untuk membentuk golongan remaja dan kanak-kanak mencapai perkembangan tingkah laku dan perkembangan seksual yang sihat, bermoral dan menjaga tatasusila, budaya dan agama. Pemilihan isi kandungan, topik-topik pembelajaran dan pembinaan kurikulum dilihat dalam konteks kepentingan individu, agama dan moral, masyarakat dan pembentukan warganegera Malaysia yang bertanggungjawab, bermoral dan beretika.

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

cara mudah menjahit langsir 3
Cara Mudah Menjahit ...
Harga: RM 30.00
Sekarang: RM 25.50

trend pengajaran dan pembelajaran matematik
Trend Pengajaran Dan...
Harga: RM 15.00
Sekarang: RM 12.75

masakan thai -  sihat  mudah
Masakan Thai - Siha...
Harga: RM 50.00
Sekarang: RM 42.50

mari membaca buku 3
Mari Membaca Buku 3...
Harga: RM 5.50
Sekarang: RM 4.68