Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
Hadiah Sastera : SEMANIS KYUHO

SEMANIS KYUHO

PDFEmail
Semanis Kyuho telah memenangi Hadiah Penghangaan Kategori Novel Remaja, Hadiah Sastera Kumpulan Utusan 2015 (HSKU)
hsku - semanis kyuho
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 32.50
Salesprice with discount: RM 27.63
Harga Jualan: RM 27.63
Sales price without tax: RM 32.50
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan

“Nanti! Jangan nak perasan. Siapa cakap aku nak bagi kau? Aku sengaja nak permainkan kau. Padan muka! Selama ini kau yang selalu mengenakan aku. Sekali-sekali apa salahnya aku kenakan kau pula!”

Segugus anggur hijau yang amat melukakan hati. Bukan… bukan anggur itu. Dia, Dalila, gadis sepermainan yang mencetuskan segalanya. Terkeliru antara mesra, benci, marah, sayang, rindu, dendam dan terhutang budi. Biar semua rasa itu bercantum, hati mudanya tetap nekad. Itulah titik mula sebuah perjuangan beralaskan keyakinan, kemahuan, keberanian dan kreativiti. Anak muda kampung yang miskin tetapi gila-gila, selamba, lucu dan kuat bergurau telah terbentuk menjadi seorang yang cekal dan bercita-cita luar biasa.

Mahu tanam anggur? Ahh … gila. Tanggapan itu tidak mematikan hasrat. Untung ada cikgu yang berdedikasi, sentiasa memberi  motivasi. Untung ada rakan-rakan yang memahami. Untung ada kebijaksanaan diri dan untung juga ada rezeki kurniaan ilahi. Buangkan segala kepahitan ke tepi. Percaya pada diri.

 

Segugus anggur yang tidak dapat dikecapi arwah bapa akhirnya berganti. Lihatlah 15 ekar anggur pelbagai spesies ini, semua untuk arwah bapa. Ahh … andainya bapa masih ada, alangkah indahnya. Lantaran semangat bapa telah mencetuskan kekuatan yang luar biasa.

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

seruan tauhid - checklist buat para dai
Seruan Tauhid : chec...
Harga: RM 20.40
Sekarang: RM 17.34

kanser wanita-pencegahan dan rawatan
Kanser Wanita: Pence...
Harga: RM 70.00
Sekarang: RM 59.50

legenda seribu kekasih
Legenda Seribu Kekas...
Harga: RM 18.00
Sekarang: RM 15.30

koleksi saji - biskut  kuih-muih
Koleksi Saji: Biskut...
Harga: RM 35.00
Sekarang: RM 29.75