Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
Hadiah Sastera : Kek Popular

Kek Popular

PDFEmail
Penghasilan buku Kek Popular adalah sesuatu yang amat praktikal dan juga sebagai salah satu kaedah penurunan ilmu untuk dipanjangkan kepada semua. Ia bukan sahaja enak untuk dinikmati tetapi lebih menjimatkan. Selamat mencuba!
kek popular
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 30.00
Salesprice with discount: RM 25.50
Harga Jualan: RM 25.50
Sales price without tax: RM 30.00
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan

Kek Popular ini sesuai dimiliki oleh mereka yang baru memulakan minat mempelajari cara membuat kek. Malah 20 jenis resipi kek terdapat dalam buku ini juga boleh dijadikan panduan bagi mereka yang ingin menambah koleksi resipi kek. Pengisian di dalam buku ini adalah lengkap serta lebih mudah untuk di ikuti kerana dibantu oleh langkah-langkah dan gambar yang jelas dan terang.

Resipi di dalam buku ini telah diuji terlebih dahulu sebelum dibukukan. Antara yang yang boleh dicuba ialah Italian Rainbow Cake, White Chocolate Macadamia, Pecan Heaven, Tiramisu, Snow Cheezy Cake, Chocolate Banana Cake, Indulgance Cake, Red Velvet, Oreo Cake dan pelbagai lagi.

 

Penulis, Hanirah Mohamad Nur dan Azyati Mohd Agos, berharap agar buku ini boleh dijadikan panduan tepat untuk pembaca bagi menghasilkan sendiri kek untuk dihadiahkan kepada keluarga dan rakan-rakan.

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

ahli ekonomi
Ahli Ekonomi...
Harga: RM 4.00
Sekarang: RM 3.40

panduan bergaul dan memilihteman
Panduan Bergaul dan ...
Harga: RM 14.00
Sekarang: RM 11.90

juzuk 29 tasfsir pedoman muttaqin - kn
Juzuk 29 Tasfsir Ped...
Harga: RM 59.00
Sekarang: RM 50.15

lambaian bumbung dunia
Lambaian Bumbung Dun...
Harga: RM 84.00
Sekarang: RM 71.40