Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
Hadiah Sains Fiksyen – UTM : Amalan Penilaian Guru

Amalan Penilaian Guru

PDFEmail
Buku ini bercorakkan tatakerja guru dalam membuat penilaian keseluruhan proses termasuk menguji, mengukur, menilai, dan membuat penambahbaikan ke atas pengajaran guru dan pembelajaran murid secara berterusan.
amalan penilaian guru
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 25.00
Salesprice with discount: RM 21.25
Harga Jualan: RM 21.25
Sales price without tax: RM 25.00
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan

Buku ini bercorakkan tatakerja guru dalam membuat penilaian keseluruhan proses termasuk menguji, mengukur, menilai, dan membuat penambahbaikan ke atas pengajaran guru dan pembelajaran murid secara berterusan. Enam bab yang dimuatkan dalam buku ini merangkumi aspek pembelajaran murid secara langsung berkait rapat dengan peranan dan pengaruh infrastruktur, bahan dan peralatan belajar serta individu itu sendiri.

Dalam konteks penilaian instruktional secara holistik, aspek penyelidikan oleh guru dan murid diberi perhatian bagi mempertingkatkan budaya menyelidik dan membuat penilaian serta refleksi kendiri bagi membolehkan peningkatan kualiti perkhidmatan pengajaran dan tanggungjawab yang lebih unggul dan harmonis.

Buku ini sesuai dijadikan panduan dan bimbingan dalam menyuntik roh integriti pendidik kepada bakal guru, guru novis, pendidik guru dan guru cemerlang bagi meningkatkan profesion keguruan sebagai amanah menginsankan murid dalam kehidupan mereka pada masa akan datang.

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

bicara buat pemimpin dan rakyat
Bicara Buat Pemimpin...
Harga: RM 32.00
Sekarang: RM 27.20

abdullah ahmad badawi - satu tahun di putrajaya
Abdullah Ahmad Badaw...
Harga: RM 16.50
Sekarang: RM 14.03

check it out  materials
CHECK IT OUT ! Mater...
Harga: RM 8.50
Sekarang: RM 7.23

terpenjara di kamar sutera
Terpenjara di Kamar ...
Harga: RM 19.00
Sekarang: RM 16.15