Warning: Creating default object from empty value in /www/mybooks.com.my/public/components/com_virtuemart/router.php on line 902
Bisnes & Pengurusan : Rumpai Khasiat Ubatan & Makanan

Rumpai Khasiat Ubatan & Makanan

PDFEmail
Rumpai yang dianggap sebagai musuh tanaman sebenarnya memiliki banyak khasiat sebagai ubatan herba. Kajian yang dilakukan oleh pengarang ini telah membuktikan bahawa Tuhan tidak menjadikan rumpai sebagai sesuati yang sia-sia.
rumpai khasiat ubatan  makanan
Penilaian: Belum di Nilai
Harga:
Harga Asal: RM 38.00
Salesprice with discount: RM 32.30
Harga Jualan: RM 32.30
Sales price without tax: RM 38.00
Jimat: 15%

0 TELAH MEMBELI!
Penerangan

Tahukah anda bahawa ara tanah, kemuncup hutan, rumput halia hitam, dan semalu berkesan untuk merawat ketuat, kutil, kurap dan ulser serta sebagai penawar bisa patukan ular dan sengatan serangga, penjarang anak, memudahkan ibu bersalin, membuatkan tidur lena, melawaskan buang air kecil, dan merangsang muntah?

Lalang, paku lipan, pulut-pulut, dan tutup bumi pula sesuai digunakan untuk merawat batuk berdarah, hidung berdarah, demam kuning, demam panas, buasir, tekanan darah tinggi, bisul bernanah, tulang patah, gastrik, leukemia, leukoria, dan hepatitis.

Selain mengetengahkan khasiat ubatan dan makanan, buku ini turut menampilkan nama sains, vernakular dan botani, kaedah penanaman, kandungan, kegunaan lain serta jenis penyakit dan perosak. Gambar foto yang berwarna-warni disediakan agar para pembaca mudah mengecam setiap jenis rumpai.

Ulasan

There are yet no reviews for this product.

Anda Mungkin Berminat

jurutera aeronautik
Jurutera Aeronautik...
Harga: RM 4.00
Sekarang: RM 3.40

pendidikan seksual
Pendidikan Seksual...
Harga: RM 16.00
Sekarang: RM 13.60

cover srtfinalnew depan4
SAINS RUMAH TANGGA T...
Harga: RM 14.95
Sekarang: RM 12.71

bentuk sama tetapi
Bentuk Sama Tetapi ....
Harga: RM 8.60
Sekarang: RM 7.31